Modele craniu

S.C. MaxLife Sport S.R.L. poate percevoir taxe suplimentare pentru returnarea produselor uzate, détériorare, fara Ambalaj etc pentru readucerea lor la STArea initiala, soin pot avea o valoare intre 0 si 50% DIN valoarea initiala a produsului. Pentru a returna un produs, va ne sa descarcati formularul de retour si sa-l expediati Impreuna cu produsele returnate. Plata transportului pentru retour Revine dans sarcina clientului. Dans aceasta sectiune aveti detalii despre modalitatile si Conditiile de retourare a produselor achizitionate de la MaxLife sport. NU se accepta pentru returnare produsele purtate, folosite, Cu etichete rupte sau ondulé détérioration etc. Dans éventualitatea in care produsul achizitionat prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit PE Loc cu un produs Nou, cu conditia notificarii in scris a S.C. MaxLife Sport S.R.L. sau prezentarea la sediul Societatii cu produsul respectiv in Termen de 48 de Ore de la primirea produsului.

. Coletele ce nu corespund DIN Punct de l`Estetic vor fi refuzate. Pentru a se Evita neintelegerile, coletul va fi fotografiat si se va intocmi Impreuna cu reprezentantul firmei de réception un proces verbal in care soi va spécifications coletului STArea. Coût livrare: 16,00 lei (Livrare gratuita in Tara pentru comenzile de peste 500, 00 lei) Savage Gear este un Brand unique si foarte respectat ce a fost dezvoltat in Special pentru pescuitul de SPS rapitori precum stiuca, bibanul, salaul sau orice Alt peste rapitor. Savage Gear este renumita mai ales pentru nalucile vente foarte realiste. Incredibilele naluci 3D realizate de EI prin gorodskaya performante sunt un adevarat succes PE Piata si ar trebui sa fie prezente in geanta oricarui pescar de spinning. In acelasi timp, EI au dezvoltat cele mai inovatoare si eficiente Echipamente de Pescuit necesare oricarui pescar de rapitor-lansete, mulinete, Fire, haine, Genti si multe Alte accesorii. Livram coletele prin reteaua de réception Rapid Nemo Express curier si fan Courier à toata Romania.

MaxLife face eforturi permanente dans pastrarea acuratetii informatiilor pentru Cagula Savage Gear SENIOR modèle CRANIU. Rareori informatiile pot contine MICI involontente: fotografiile produsului au caracter éclairants si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre Savage Gear fara Aviz si pot contine erori de Operare. In cazul afisarii unui pret derizoriu MaxLife ISI rezerva dreptul sa nu livreze produsul respectiv. Comenzile receptionate pana la ora 1400 se expediaza in aceeasi Zi. Comenzile primite dupa aceasta ora vor fi procesate in ziua urmatoare. Daca ATI primit un Alt produs decat cel pe care l-ATI comandat va ne sa semnalati in cel mai scurt timp posibil acest lucru, pentru a returna produsul si un Primi produsul corect.